De ce să nu alegi o agenție ieftină de web design? – Partea I

De ce să nu alegi o agenție ieftină de web design? – Partea I

De când cu situațiile din ultima perioadă, cu scumpirile și traiul tot mai dificil, companiile au început să caute soluții pentru reducerea costurilor, iar unul dintre domeniile în care numeroase companii fac economie este web design-ul. În acest sens, au apărut tot mai multe agenții ieftine de web design, care promit design-uri grozave la prețuri mici. Astfel, este firesc să te întrebi de ce o agenție poate lucra la prețuri atât de mici, iar alta, nu. Ne-am gândit să abordăm acest subiect într-o serie de articole pentru a-ți dezvălui motivele pentru care nu este recomandat să alegi o agenție ieftină de web design pentru business-ul tău.

Înainte de a vedea care sunt motivele pentru care este recomandat să eviți să colaborezi cu o agenție ieftină de web design, este necesar să vedem care sunt motivele care te-ar determina să faci asta. Așadar, prima parte din seria de articole „De ce să nu alegi o agenție ieftină de web design” este axată pe motivele care te-ar putea determina să te gândești la o colaborare cu o astfel de agenție.

Ce te-ar determina să lucrezi cu o agenție ieftină pentru web design-ul business-ului tău?

1. Ai un buget limitat

Este principalul motiv pentru care proprietarul unui business alege să colaboreze cu o agenție ieftină de web design. Recunoști importanța de a avea un website pentru business-ul tău, dar ai vrea ca acesta să nu coste prea mult. Așadar, cauți opțiuni mai ieftine pentru web design, fără să iei în considerare calitatea pe care o primești pentru o sumă mică.

2. Ai o afacere mică, pe plan local și nu consideri că website-ul este important

Numeroși proprietari de afaceri mici consideră că website-ul nu este o unealtă eficientă de conversie. Din acest motiv, ei sunt reticenți când vine vorba de a cheltui prea mult pentru construirea website-ului. Însă adevărul este că un website construit corespunzător, cu atenție la caracteristicile potrivite, poate aduce mai mulți clienți decât crezi. Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac proprietarii de IMM-uri este alegerea unui web design ieftin.

3. Te bazezi pe rețelele de socializare pentru a-ți vinde produsele

Unele dintre noile business-uri consideră că principalele canale de vânzări sunt rețelele de socializare. Prin urmare, consideră investiția în web design ca fiind o risipă de bani. Deși este adevărat că rețelele de socializare pot reprezenta canale puternice pentru vânzarea produselor, nu ar trebui să te bazezi exclusiv pe aceste platforme pentru a-ți construi prezența online.

4. Crezi că ai găsit agenția de web design perfectă, la preț redus

Numeroase agenții de web design promit să ofere servicii de calitate la un preț sub cel al pieței. S-ar putea ca și tu să fi găsit o astfel de agenție și să te fi convins oferta sa. În acest caz, te întrebi de ce să cauți o altă agenție de web design, din moment ce ai găsit ceea ce căutai la un preț accesibil. Ei bine, deși este normal să te simți atras de prețurile mici, ar trebui să iei în considerare toate aspectele pe care le presupune colaborarea cu o agenție ieftină de web design.

Încheierea primei părți

În articolul de azi, am trecut în revistă motivele pentru care ai putea considera tentantă oferta de a colabora cu o agenție ieftină de web design. Revenim săptămâna viitoare cu un nou articol din seria aceasta, în care îți vom spune care sunt motivele pentru care anumite agenții de web design pot oferi servicii la prețuri sub cele obișnuite.

Leave a Comment