Despre Noi

Bine ai venit

Dacă ai nevoie de un site de prezentare sau un magazin online sau chiar un site pentru programări în salonul tău atunci ești la locul potrivit.

DESPRE NOI

Ne plac provocările

Fiecare proiect nou considerăm ca și o provocare nouă și ca norocul ne plac provocările.Încercăm să scoatem din fiecare proiect 110% și ca tu posibil client viitor să fii foarte mulțumit pentru cea ce ai plătit și să-ti recuperezi investiția.

Nu ne asumăm mai multe proiecte deodată

Nu acceptăm proiecte noi în timp ce lucrăm la alte proiecte ca să nu pierdem focusul și interesul față de clientul actual. Ca să ajungem la rezultate maxime avem nevoie de a cunoaște cât mai mult businessul tău la care vom lucra în viitor ca să înțelegem clienții tăi și să putem face o analiza completă, cum și ce caută ei pe internet.

Cine suntem noi

Pe parcursul contactului direct sau indirect cu noi, vei descoperi că suntem în primul rând oameni, oameni care urmărim să îți oferim soluții personalizate, potrivite pentru businessul tău!

Misiunea noastră

Misiunea nostră este să construim siteul tău de prezentare sau site-ul tău de vânzări orientat spre creștere constantă și să îți construim imperiul tău online unde vei putea genera mii de vânzări fără eforturi!

Ce facem?

Oferim soluții complete de web design/web redesign creare identitate vizuală și strategii de marketing complete,optimizări reclame Google Adwords și Social Media ads.

PROCESUL NOSTRU

01

Descoperim

Te ajutăm să descoperi exact ceea ce vrei să scoți din businessul tău online și să-ți găsești ideea exactă și potrivită pentru businesul tău 

02

Definim

Definește exact ceea ce ai nevoie ca să te putem ajuta cu câte mai multe idei și pentru a ne inspira.

03

Realizăm Design-ul

Acest lucru deja aparține 100% de noi și nu te implicăm doar la final unde vei putea cere modificări personalizate dacă ceva nu iți place în design.

04

Dezvoltăm

Dezvoltăm toate scripturile necesare ca site-ul tău să fie cât mai rapid și cât mai vizibil pentru toate motoarele de căutare.

05

Implementăm

Implementăm toate scripturile la locul potrivit și încărcăm site-ul pe server ul tău VPS,pe care poate îl deții deja sau putem noi oferi una.

06

Livrăm

Livrăm produsul tău virtual când ești de acord cu totul ce am construit pentru tine și ai Suport Gratuit 1 lună de la predare.

De ce să ne alegi pe noi?

Oferim designuri de cea mai înaltă calitate!

Oferim suport 24/7 pentru orice problemă technică

Orientarea catre rezultate presupune asumarea responsabilitatilor si depunerea, in mod constant, a unui efort pentru a atinge rezultatele propuse.  Trebuie sa fii capabil sa te auto-motivezi, sa perseverezi chiar si atunci cand cei din jur renunta, sa investesti timp si resurse pentru a-ti atinge obiectivele prestabilite in timpul stabilit.

Definirea unei strategii de marketing are mai multe beneficii:

În primul rând, ne ajută să ne organizăm eforturile de marketing. Ne oferă o imagine de ansamblu și astfel știm ce și când să prioritizăm.

Apoi, ne ajută să vedem care sunt resursele de care avem nevoie. Având de la început o planificare și direcții de acțiune, vom putea identificare resursele și riscurile posibile.

Suntem profesioniști în domeniul nostru,și nu livrăm produse nefinalizate sau care nu ii place clientului.

Proiecte Finalizate
projects-icon
Clienți Mulțumiți
heart-icon
K+
Linii de coduri scrise
code-lines-icon
Premii
award-icon

Dorești să începem un proiect împreună?

Abia așteptăm fiecare proiect nou ,ne plac provocările noi și ne face plăcere să cunoaștem oameni noi și deosebiți cum ești și tu:)